Σύλληψη τεσσάρων Τούρκων στον Έβρο
Στον εισαγγελέα Ορεστιάδας οδηγήθηκαν σήμερα τέσσερις Τούρκοι υπήκοοι που συνελήφθησαν χθες σε απαγορευμένη ζώνη στα σύνορα του Έβρου.
Οι τέσσερις Τούρκοι εντοπιστήκαν να κινούνται χθες το απόγευμα στην παρέμβρια περιοχή μεταξύ Σοφικού και Ρηγίου και συνελήφθησαν καθώς δεν είχαν σχετική άδεια.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δύο δήλωσαν δημοσιογράφοι και ότι πέρασαν στο ελληνικό έδαφος για να καλύψουν δημοσιογραφικά την υπόθεση της μητέρας με τα τρία παιδιά τουρκικής υπηκοότητας που αγνοούνται μετά την ανατροπή βάρκας η οποία διέσχιζε τον ποταμό Έβρο με συνολικά εννέα επιβάτες.
Οι άλλοι δύο συλληφθέντες ανέφεραν ότι είναι φίλοι της οικογένειας των αγνοουμένων και συνόδευαν τους δημοσιογράφους.
Σε βάρος και των τεσσάρων έχει σχηματιστεί δικογραφία για είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή.
Ερωτήματα για την νέα αντιτρομοκρατική νομοθεσία από τον ανεξάρτητο επόπτη της Βρετανίας
19:40
Αναφορές για πυροβολισμούς στις φοιτητικές εστίες του Ζωγράφου
19:37
Παραμένει νοσηλευόμενος ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ που τραυμάτησε ο 89χρονος - Εξιτήριο για τις τέσσερις γυναίκες που τραυματίστηκαν
19:32
Τέμπη: Το Δημόσιο δεν θα ασκεί ένδικα μέσα για αποζημιώσεις - Παραιτείται από όσα έχουν ήδη ασκηθεί
19:23