ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για τις δίδυμες αγνοούμενες - Σε καμία λίστα το όνομά τους, δηλώνει το Λιμενικό

Αγωνία για τις δίδυμες αγνοούμενες - Σε καμία λίστα το όνομά τους, δηλώνει το Λιμενικό

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση των δίδυμων 9χρονων κοριτσιών που αγνοούνται από τη στιγμή της μεγάλης πυρκαγιάς στο Μάτι.

Πρόκειται για τις Σόφια και Βασιλική Φιλιπποπούλου, 9 ετών, ύψους 1,30, μελαχρινές με μακριά μαλλιά.

Στο βίντεο που μεταδίδουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί φαίνεται καθαρά ότι τα κορίτσια παραλαμβάνονται από άνδρες του Λιμενικού μέσα από το ιδιωτικό σκάφος όπου βρίσκονταν. Ένας άνδρας μέσα στο καΐκι τα αποχαιρετά και τα δίνει στα στελέχη του Λιμενικού.

Σε επικοινωνία του CNN Greece, το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος επιβεβαίωσε πως τα 9χρονια κοριτσάκια δεν έχουν καταγραφεί σε καμία λίστα.

Όπως είπαν, ο πατέρας βρίσκεται στο Λιμεναρχείο Ραφήνας και προσπαθεί να βρει πού πήγαν τα παιδιά του μετά την αποβίβασή τους στο λιμάνι της Ραφήνας.

Τι συνέβη με τις 9χρονες;

Οι 9χρονες δίδυμες ανέβηκαν σε σκάφος τη Δευτέρα το βράδυ, φαινομενικά χωρίς να συνοδεύονται από τη γιαγιά και τον παππού τους – που υπάρχει φόβος πως δεν ζουν πια.

Οι γονείς των παιδιών, αφού τα είχαν αναζητήσει σε νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα, ακόμη και στο νεκροτομείο του Γουδή όπου έδωσαν γενετικό υλικού, έτυχε να δουν λίγες ώρες μετά τα παιδιά τους ζωντανά σε ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Άλφα. Ζήτησαν να απομονωθεί η εικόνα κι, έκτοτε, έχει ξεκινήσει μια αγωνιώδης επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ