ΕΛΛΑΔΑ

Διευκρινίσεις της αστυνομίας: Δεν ήταν στη βάρκα τα δίδυμα κορίτσια

Διευκρινίσεις της αστυνομίας: Δεν ήταν στη βάρκα τα δίδυμα κορίτσια

Συνεχίζεται η αγωνία για τα δίδυμα κορίτσια που αναζητά η οικογένειά τους, καθώς η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι δεν ήταν στο σκάφος του λιμενικού, όπως ισχυριζόταν νωρίτερα ο πατέρας τους. 

Νωρίτερα, ο πατέρας των παιδιών απηύθυνε έκκληση για πληροφορίες, λέγοντας ότι είδε τις κόρες του σε ένα σκάφος του λιμενικού σε πλάνα τηλεοπτικού σταθμού.

Η αστυνομία εντόπισε τον άντρα που ήταν μέσα στο σκάφος μαζί με τα κορίτσια, από τον οποίο πήρε κατάθεση.

Ωστόσο, τελικώς αποδείχτηκε ότι τα παιδιά που φαίνονται στα πλάνα δεν είναι οι αδελφές Φιλιππόπουλου αλλά τα τέκνα του ζευγαριού που τα συνοδεύει.

Amber Alert για τα δίδυμα κορίτσια

Η οικογένεια Φιλιππόπουλου επιθυμούσε να γίνει δημοσιοποίηση της φωτογραφίας τους μέσω του Χαμόγελου του Παιδιού, το οποίο βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με το Λιμενικό, όπως δήλωσε νωρίτερα στο CNN Greece η κ. Έλενα Λοίζου, συντονίστρια της ευρωπαϊκής γραμμής 116000 για τα εξαφανισμένα παιδιά.

Οι φωτογραφίες των κοριτσιών και τα στοιχεία τους δόθηκαν στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Τετάρτης.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από το Χαμόγελο του Παιδιού οι φωτογραφίες των Σοφίας και Βασιλικής Φιλιππόπουλου, που αγνοούνται μετά από την πυρκαγιά στο Κόκκινο Λιμανάκι.

Η Σοφία Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,13 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε ροζ σορτς, φούξια μπλούζα και ασημί πέδιλα.

amber alert

Η Βασιλική Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,10 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καφέ-πράσινα μάτια. Φορούσε κόκκινο σορτς, ροζ μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ