ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για τις δίδυμες - Στη δημοσιότητα θα δώσει τη φωτογραφία τους το Χαμόγελο του Παιδιού

Αγωνία για τις δίδυμες - Στη δημοσιότητα θα δώσει τη φωτογραφία τους το Χαμόγελο του Παιδιού
EUROKINISSI

Στο Χαμόγελο του Παιδιού μπορούν να καλούν όσοι έχουν πληροφορίες για τις εννιάχρονες δίδυμες Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου, η τύχη των οποίων αγνοείται από τη Δευτέρα το βράδυ, όταν ξέσπασε η φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Οι γονείς των κοριτσιών, οι οποίοι τα αναζητούν εναγωνίως, επιθυμούν να γίνει δημοσιοποίηση της φωτογραφίας τους μέσω του Χαμόγελου του Παιδιού, το οποίο βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με το Λιμενικό, όπως αναφέρει στο CNN Greece η κ. Έλενα Λοίζου, συντονίστρια της ευρωπαϊκής γραμμής 116000 για τα εξαφανισμένα παιδιά.

«Βρισκόμαστε σε άμεση συνεργασία με τις Αρχές και συγκεκριμένα με το Λιμενικό στο οποίο βρίσκονται και οι γονείς, οι οποίοι επιθυμούν να γίνει δημοσιοποίηση της φωτογραφίας των κοριτσιών μέσω του Χαμόγελου του Παιδιού», λέει η κ. Λοίζου και συνεχίζει:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού θα δημοσιοποιήσει τη φωτογραφία των παιδιών προκειμένου όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία, να καλεί στο 116000».

Σύμφωνα με την κ. Λοίζου, «από το λιμεναρχείο Ραφήνας διεξάγουν έρευνα και λαμβάνουν καταθέσεις και είμαστε σε διαρκή επικοινωνία για οτιδήποτε νεότερο προκύψει».

Την ίδια ώρα, σε επικοινωνία του CNN Greece, το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος επιβεβαίωσε πως τα 9χρονα κοριτσάκια δεν έχουν καταγραφεί σε καμία λίστα.

Όπως είπαν, ο πατέρας βρίσκεται στο Λιμεναρχείο Ραφήνας και προσπαθεί να βρει πού πήγαν τα παιδιά του μετά την αποβίβασή τους στο λιμάνι της Ραφήνας.

Η Σόφια και η Βασιλική Φιλιπποπούλου είναι 9 ετών, ύψους 1,30, μελαχρινές με μακριά μαλλιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ