ΕΛΛΑΔΑ

Δραματικός επίλογος για τις 9χρονες δίδυμες

Δραματικός επίλογος για τις 9χρονες δίδυμες

Με τον πλέον δραματικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος της υπόθεσης των 9χρονων δίδυμων κοριτσιών, τα οποία αναζητούσαν οι γονείς τους μετά από την πυρκαγιά στην ανατολική  Αττική.

Η Σοφία και η Βασιλική Φιλιπποπούλου, που αγνοούνταν από το απόγευμα της Δευτέρας, έχασαν τη ζωή τους στις φλόγες και οι σοροί τους έχουν ταυτοποιηθεί από τις αρχές.

Τα δύο κοριτσάκια μάλιστα ήταν αγκαλιά με τον παππού και την γιαγιά τους που δεν τα άφησαν από κοντά τους μέχρι την τελευταία στιγμή.

Την δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε συντετριμμένος ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος είχε αναλάβει για λογαρισμό της οικογένειας τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Φίλος της οικογένειας ανέβασε επίσης στο Facebook την τραγική είδηση:

«Ο επιλογος γραφτηκε. Και οι 4 βρεθηκαν αγκαλια.Ουτε ο θανατος δεν μπορεσε να τους χωρισει»…

Το θρίλερ με τις δίδυμες στους New York Times

Το πρωί της Παρασκευής οι γονείς τους βρέθηκαν στο νεκροτομείο της Αθήνας για να παραδώσουν στους ιατροδικαστές προσωπικά αντικείμενα της Σοφίας και της Βασιλικής, όπως κουκλάκια και ρούχα των δύο παιδιών.

Το χρονικό της αναζήτησης

Οι γονείς των διδύμων, αφότου αναζήτησαν τα παιδιά τους σε νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα ακόμη και στο νεκροτομείο, θεώρησαν ότι τα είδαν, σε ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha, να αποβιβάζονται από σκάφος.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά, ο άνθρωπος που φαινόταν στα πλάνα να συνοδεύει δύο κοριτσάκια, διέψευσε πως ήταν οι αδερφές Φιλιπποπούλου, επιβεβαιώνοντας πως ήταν τα δικά του παιδιά.

Αμέσως, εκδόθηκε Amber Alert για τις εννιάχρονες δίδυμες, αλλά τελικά επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ