Φωτιά Μάτι: Στους 90 οι νεκροί από την τραγωδία
Στην τραγική λίστα με τα θύματα της φωτιάς προστέθηκε ακόμη ένας νεκρός, καθώς την Κυριακή κατέληξε εγκαυματίας ηλικίας 85 ετών, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ευαγγελισμού.
Χθες, άφησε την τελευταία της πνοή και μια 55χρονη που επίσης νοσηλευόταν με εγκαύματα, μετά την καταστροφική φωτιά, που στο πέρασμα της σκότωσε ανθρώπους και έκαψε περιουσίες.
Στα θύματα της τραγωδίας προστέθηκε και η μητέρα του έξι μηνών βρέφους που άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Πυροσβεστική δύο από τα θύματα, δεν είναι δυνατό να ταυτοποιηθούν, καθώς δεν έχουν αναζητηθεί από τους συγγενείς τους, ώστε να γίνει η διαδικασία της αναγνώρισής τους μέσω DNA.
Ακόμη, 37 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 7 διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ. Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση.
Τραυματισμός 23χρονου από μαχαίρι στο Αγρίνιο - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
22:37
Θύμα εξαπάτησης 70χρονη στη Θεσσαλονίκη – Μισό εκατομμύριο ευρώ η λεία (vid)
22:24
Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας ισχυρίζεται ότι για τις παραβιάσεις φταίει η προσέγγιση της Ελλάδας
22:16
Ινδία: Το χειροποίητο χριστουγεννιάτικο δέντρο που έδωσε φωνή στις γυναίκες της Γκόα (pic)
22:11