ΕΛΛΑΔΑ

Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα στην εισβολή στο ΥΠΕΞ

Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα στην εισβολή στο ΥΠΕΞ
EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, το οποίο είναι ένα από τα ιδρυτικά του μέλη και έχει πλούσια «δράση» στα social  media, φαίνεται να ήταν ένα από τα άτομα που πήραν μέρος στην εισβολή στο υπουργείο Εξωτερικών πριν από 3 ημέρες.

Οι Αρχές ασφαλείας έχουν μάλιστα στη διάθεσή τους στοιχείο που αποδεικνύει ότι το ηγετικό στέλεχος είχε πάει με το μηχανάκι του στο υπουργείο Εξωτερικών και το άφησε μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση από την είσοδο, από την οποία χρειάστηκε να πηδήξουν για να βρεθούν στο προαύλιο χώρο του υπουργείου Εξωτερικών.

Οι Αρχές προσπάθησαν να εντοπίσουν και να συλλάβουν, στα πλαίσια του αυτοφώρου το μέλος του Ρουβίκωνα, όμως εκείνος παρέμεινε σε ασφαλές σημείο, ώστε να αποφύγει τη σύλληψη.

Τώρα, οι αστυνομικοί θα έρθουν σε συνεννόηση με τις δικαστικές Αρχές, στις οποίες θα θέσουν υπόψιν το στοιχείο που έχουν και συνδέει το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα με την εισβολή και θα περιμένουν από τους δικαστικούς λειτουργούς απάντηση για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.

Η εισβολή του Ρουβίκωνα είχε γίνει από τουλάχιστον 3 άτομα, ενώ ένα μέλος τους κινηματογραφούσε τη σκηνή καθώς επίσης και τον συνεργό τους, που άφηνε τη τσάντα που περιείχε φωτογραφίες παιδιών από την Παλαιστίνη σε ένα από τα παρτέρια του υπουργείου, ενώ λίγο αργότερα έφυγαν ανενόχλητοι.

Για την παρέμβαση αυτή είχε μάλιστα κάνει αίσθηση το σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο facebook του ηγετικού στελέχους: «αν ήταν βόμβα, θα είχε τιναχθεί το κτήριο στον αέρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ