ΕΛΛΑΔΑ

Λογαριασμούς και δοσοληψίες ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία στο Ψυχικό

Λογαριασμούς και δοσοληψίες ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία στο Ψυχικό
EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τραπεζικούς λογαριασμούς, οικονομικές δοσοληψίες και κάθε είδους εισροές και εκροές χρημάτων θα αρχίσουν να ερευνούν οι Αρχές, που ψάχνουν στις οικονομικές διαφορές το κίνητρο του δράστη της δολοφονίας του φαρμακοποιού στο Ψυχικό.

Παρά το γεγονός ότι για τους αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών είναι πολύ νωρίς ακόμα για να αποκλείσουν οποιαδήποτε σενάριο, οι προσωπικές διαφορές με οικονομική διάσταση είναι το επικρατέστερο ενδεχόμενο. Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό περίγυρο του φαρμακοποιού μίλησαν για κάποια πράγματα, που δίνουν πληροφορίες για έρευνα, όμως χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να μπορούν οι συγγενείς του να καταθέσουν περισσότερα και πιο ουσιαστικά πράγματα.

Πάντως, ο δράστης ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει τον 57χρονο και γι´ αυτο πυροβόλησε τρεις φορές τον φαρμακοποιό, στο σώμα και στο κεφάλι. Οι μάρτυρες κάνουν λόγο για έναν άνδρα με σκούρα ρούχα, μετρίου αναστήματος, ο οποίος παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε μια περιοχή γεμάτη κάμερες και αρκετή κίνηση, δεν φρόντισε να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Πώς πυροβόλησαν εν ψυχρώ τον 57χρονο στο Ψυχικό

Ο άγνωστος είχε στήσει καρτέρι στο θύμα του και περίμενε να βγει με το αυτοκίνητο του από το πάρκινγκ του σπιτιού του. Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς έφυγε με τα πόδια, καθώς όλα δείχνουν ότι είχε σταθμεύσει κάπου πιο μακριά το αυτοκίνητο του ή τη μηχανή, με την οποία εξαφανίστηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ