ΕΛΛΑΔΑ

Άγριος ξυλοδαρμός Ούγγρων στο κέντρο της Αθήνας-Άγνοια δηλώνουν οι Αρχές

Άγριος ξυλοδαρμός Ούγγρων στο κέντρο της Αθήνας-Άγνοια δηλώνουν οι Αρχές
video grab

Βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί ο ξυλοδαρμός, στο κέντρο της Αθήνας, μιας ομάδας Ούγγρων, οι οποίοι πιθανότατα βρίσκονταν στην πόλη για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδα-Ουγγαρία, αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο, οι αντιεξουσιαστές έμαθαν ότι τα συγκεκριμένα άτομα διέμεναν σε διαμέρισμα κοντά στην πλατεία Κάνιγγος.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «είχαν απλώσει πανό με εθνικιστικό περιεχόμενο και την ουγγρική σημαία».

Στο βίντεο αποτυπώνεται η εικόνα των αντιεξουσιαστών, που ανενόχλητοι κυνηγούν με ξύλα έναν άνδρα, να τον ακινητοποιούν και να τον ξυλοκοπούν άγρια στο οδόστρωμα.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι πριν από μερικές ημέρες, ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, είχε κάνει αναφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook και παρ΄όλα αυτά οι ελληνικές Αρχές δηλώνουν άγνοια για το περιστατικό, καθώς, όπως αναφέρουν, δεν έγινε καμία επίσημη αναφορά για τον ξυλοδαρμό.

Παρ’ όλα αυτά παραμένει το ερώτημα πώς οι Αρχές, που περιπολούσαν στην περιοχή, δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό για τα όσα συνέβησαν και αδιάψευστος μάρτυρας είναι το βίντεο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ