Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τα τεθούν σε ισχύ σήμερα λόγω της εκδήλωσης για την μετονομασία της Λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, από τις 10:30 έως 12:00 θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο, περιοχής Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης:

  • Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λαμπτρών και Τσαγκαράκη Καποδιστρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κ. Καραμανλή και,
  • Καθορισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος προς Κορωπί της Λ. Βάρης- Κορωπίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λαμπτρών και Τσαγκαράκη Καποδιστρίου, ως λωρίδα αντίθετης κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την Λ.Κ.Καραμανλή.
  • Σε περίπτωση που οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής σημεία/διασταυρώσεις:
  • Λ. Βάρης Κορωπίου και Λ. Αγ. Μαρίνας: Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Βάρη-Γλυφάδα μέσω της Λ. Αγ. Μαρίνας.
  • Λ. Βάρης Κορωπίου και Αναγυρούντος: Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Κορωπί μέσω των οδών Βάκχου και Βασ. Κων/νου.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και Λεωφόρους και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Διαβάστε επίσης