ΕΛΛΑΔΑ

Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό ταξιτζή

Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό ταξιτζή
EUROKINISSI

Νέα στοιχεία για τη διαδρομή της 13ης Νοεμβρίου αποκαλύπτει στο αίτημα αποφυλάκισης που υπέβαλε ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό, από οδηγό ταξί.

Ειδικότερα, από τα στοιχεία της εταιρείας ταξί, προκύπτει διαφορετική εικόνα από εκείνη που δίνει ο 24χρονος ταξιτζής, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News της Κυριακής. Κατά τα στοιχεία αυτά, ο οδηγός ταξί δεν ήταν λιπόθυμος, όπως υποστηρίζει, αλλά περιπλανιόταν για μισή ώρα στο άλσος Βοτανικού.

«Είχα προβεί σε χρήση κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, αποτέλεσμα της οποία ήταν η λιποθυμία μου εντός του ταξί. Ο οδηγός όχι μόνο ήταν σε πλήρη εγρήγορση πράγμα που δεν θα συνέβαινε αν τον είχα φαρμακευτικά αδρανήσει ώστε να γίνει σεξουαλικό υποχείριό μου, αλλά αφού έκανε ό,τι έκανε εξαφανισθείς στο αλσύλλιο, όταν επέστρεψε και με βρήκε λιπόθυμο στο ταξί του, κινήθηκε προς το νοσοκομείο φοβούμενος, μετά τις έκνομες ενέργειές του, ότι θα κατηγορείτο για πιθανή επιδείνωση της υγείας μου και κατασκεύασε το οικοδόμημα του δήθεν βιασμού του από μένα», υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Από την πλευρά του ο συνήγορος του οδηγού ταξί κάνει λόγο για ανύπαρκτα στοιχεία και μιλάει για σεξουαλική κακοποίηση του πελάτη του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ