ΕΛΛΑΔΑ

Νέα τροπή στο έγκλημα της Κέρκυρας: Τη διερεύνηση σεξουαλικής κακοποίησης ζητά η μητέρα της 29χρονης

Νέα τροπή στο έγκλημα της Κέρκυρας: Τη διερεύνηση σεξουαλικής κακοποίησης ζητά η μητέρα της 29χρονης
enimerosi.com

Την εκ νέου αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος ζήτησε η πολιτική αγωγή για τη στυγερή δολοφονία της 29χρονης από τον πατέρα της που σήμερα κρίθηκε ομόφωνα, από τις δικαστικές αρχές Κέρκυρας, προφυλακιστέος.

Εκτός της αναπαράστασης στον τόπο του εγκλήματος, η δικηγόρος της μητέρας της 29χρονης φέρεται πως ζήτησε παράλληλα και συμπληρωματική ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί αν διεπράχθη και σεξουαλικό έγκλημα.

Το κουβάρι του στυγερού φονικού στην Κέρκυρα, με τον πατέρα παιδοκτόνο που έθαψε, μετά από επτά συνεχή χτυπήματα με σιδερόβεργα, το άψυχο σώμα της κόρης του στην αυλή του σπιτιού του και σήμερα εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του, φέρεται πως θα «ξετυλίξει η επιπρόσθετη αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος και η επικειμένη, εκτενέστατη, συμπληρωματική ιατροδικαστική εξέταση.

Κέρκυρα: Ο παιδοκτόνος προσπάθησε να την πάρει από το σχολείο με τη βία πριν από ένα χρόνο

Ο 52χρονος κατηγορούμενος αναμένεται άμεσα να μεταφερθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα εκτός Κέρκυρας, ενώ η κατηγορία που τον βαραίνει μέχρι αυτή την ώρα είναι η ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Δύο ώρες κράτησε η απολογία

Η απολογία του 52χρονου διήρκεσε δύο ώρες, ενώ, ως παράσταση πολιτικής αγωγής εμφανίστηκε δικηγόρος εξουσιοδοτημένος από τη μητέρα του θύματος, με την οποία όπως αναφέρει το corfupress.com είχε να μιλήσει για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος του δράστη έχει ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση για τον πελάτη του, υποστηρίζοντας ότι ο 52χρονος ήταν σε κατάσταση ψυχικής διαταραχής.

«Μετάνιωσα, αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη» φέρεται να είπε ο δράστης, υποστηρίζοντας ότι δεν θέλει να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Τι είπε στην απολογία του

Λίγο μετά τις 11:30 σήμερα το πρωί ο 52χρονος καθ' ομολογία παιδοκτόνος οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας πρωτοδικών Κέρκυρας.

Ο πατέρας που με μια σιδερόβεργα, χτύπησε τουλάχιστον επτά φορές στο κεφάλι την 29χρονη κόρη του Αγγελική και της στέρησε τη ζωή, στην απολογία του δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη και σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι δεν θα επιδιώξει αναγνώριση ελαφρυντικών για την πράξη του.

Σοκάρει ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας: «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, δεν ξέρω πώς έγινε»

Παράλληλα υποστήριξε ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχε χτυπήσει την κόρη του αλλά ούτε της είχε ασκήσει ψυχολογική βία. Όταν ρώτηθηκε από τη δικαστικό λειτουργό για το πώς προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη, τότε ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι έχασε τα λογικά του και άρπαξε τον λοστό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ