Σύλληψη 45χρονου για δεκάδες κλοπές στην Πάτρα
Η αστυνομία της Πάτρας προχώρησε στη σύλληψη ενός 45χρονου, ο οποίος είχε κάνει περισσότερες από 25 κλοπές σε ιερούς ναούς και καταστήματα στην πόλη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 26 κλοπές σε ιερούς ναούς, μίνι μάρκετ, παντοπωλείο, αρτοποιείο, φανοποιείο, συνεργείο αυτοκινήτων και καφετέρια.
Για τη διάπραξη των κλοπών, ο 45χρονος χρησιμοποιούσε συγκεκριμένη μεθοδολογία, κατά την οποία, αφού πρώτα παραβίαζε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα των καταστημάτων, στη συνέχεια έσπαγε τους υαλοπίνακες των παραθύρων και των εισόδων και αφαιρούσε χρήματα και άλλα αντικείμενα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στην ανακρίτρια Πατρών.
Η αρμάδα των ΗΠΑ έφτασε στην Μέση Ανατολή - Με το «δάκτυλο στη σκανδάλη» το Ιράν
16:32
Βόρεια Μακεδονία: Έκλεισαν τα σύνορα οδηγοί φορτηγών για το νέο σύστημα εισόδου-εξόδου στην ΕΕ
16:26
Τραγωδία στα Τρίκαλα: Συλλυπητήρια Χρυσοχοΐδη στις οικογένειες των θυμάτων
16:15
Τραγωδία στα Τρίκαλα: Αναφορές ότι βρέθηκε και η πέμπτη σορός στο εργοστάσιο της Βιολάντα
16:04