ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Τοπαλούδη: Περιπλέκεται η υπόθεση - Βρέθηκε «ορφανό» DNA

Υπόθεση Τοπαλούδη: Περιπλέκεται η υπόθεση - Βρέθηκε «ορφανό» DNA
Eurokinissi

Στα χέρια των εισαγγελικών και ανακριτικών αρχών βρίσκονται νέα στοιχεία που είναι πιθανό να φέρουν τα «πάνω-κάτω» στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Τα αποτελέσματα DNA από τα αντικείμενα που περισυνέλλεξαν οι αστυνομικοί από το δωμάτιο στη Λίνδο και από τα βράχια, όπου πετάχτηκε η Ελένη Τοπαλούδη, δεν έχουν αλλοιωθεί λόγω του νερού και είναι αρκετά ικανοποιητικά, σύμφωνα με το Star.

Στα αντικείμενα αυτά, αλλά και σε εκείνα που βρέθηκαν στο δώμα, όπου βιάστηκε η άτυχη φοιτήτρια έχει βρεθεί γενετικό υλικό των δύο κατηγορουμένων, της 21χρονης Ελένης, όμως έχει βρεθεί και «ορφανό» DNA περισσότερων του ενός ατόμου.

Σύμφωνα με το Star, «ορφανό» DNA είναι φυσιολογικό να βρεθεί στα αντικείμενα που περισυλλέχθηκαν από το σπίτι του 21χρονου, καθώς όπως αποδείχθηκε από εκεί περνούσε αρκετός κόσμος που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει σχέση με το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ωστόσο, αν «ορφανό» DNA έχει όντως βρεθεί και στα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στα βράχια (κάτι που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα), τότε η υπόθεση θα περιπλακεί καθώς θα σημαίνει ότι στη δολοφονία εμπλέκεται και άλλο ή άλλα άτομα, τα οποία και θα πρέπει να εντοπιστούν, να ταυτοποιηθούν και να κληθούν να καταθέσουν στις Αρχές.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ