ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες - Ποια δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται

Κακοκαιρία: Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες - Ποια δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Προβλήματα παρουσιάζονται στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στα πελάγη τα 9 με 10 μποφόρ.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν θα πραγματοποιηθεί το μεσημεριανό δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Διονύσιος Σολωμός» για δυτικές Κυκλάδες, ενώ κλειστή είναι η γραμμή Πάχη Μεγάρων - Φανερωμένη Σαλαμίνας.

Επίσης, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό. Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι της Ραφήνας για Κυκλάδες - Μαρμάρι και από το Λαύριο.

Κλειστές είναι, επίσης, οι γραμμές Αγία Μαρίνα - Νέα Στύρα, Χαλκίτσα - Αιδηψός, Καβάλα - Πρίνου και Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη.

Διαβάστε επίσης:
Κακοκαιρία: Κατολίσθηση στην Υπάτη Φθιώτιδας
Καιρός: Η «Χιόνη» κλείνει δρόμους - Πού εντοπίζονται προβλήματα
Ντοκουμέντο: Τα ηχητικά της αστυνομίας από την τραγωδία στο Μάτι

Τα δρομολόγια των πλοίων στις γραμμές Κυλλήνη - Ζάκυνθος και Κυλλήνη - Κεφαλλονιά, γίνονται κατά την κρίση του πλοιάρχου.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις δρομολογίων η ακυρώσεις, καθώς η ΕΜΥ προβλέπει ενίσχυση των ανέμων εντός της ημέρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ