Συνεχίζονται οι έρευνες στη Μυτιλήνη για την 9χρονη Αφγανή
Συνεχίζονται από νωρίς το πρωί οι έρευνες για τον εντοπισμό της 9χρονης Αφγανής που χάθηκε χθες στη διάρκεια ναυαγίου κοντά στον οικισμό Τσόνια της βορειοανατολικά της Μυτιλήνης. .
Πραγματοποιούνται, ωστόσο, μόνο από ξηράς, αφού οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν να γίνουν έρευνες από θαλάσσης, καθώς στην περιοχή πνέουν άνεμοι εννέα μποφόρ, με ριπές έως και 11 μποφόρ.
Όπως είναι γνωστό, από χθες το πρωί, το κοριτσάκι χάθηκε κατά την αποβίβασή της με πλαστική βάρκα. Ταξίδευε μαζί με την οικογένεια της και συγκεκριμένα τους γονείς της και τα τέσσερα αδέλφιά της.
Ο ισχυρός άνεμος κατά την προσέγγιση τους στη βραχώδη ακτή είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι από τους επιβαίνοντες να πέσουν στη θάλασσα, αφού η βάρκα πέφτοντας με δύναμη στα βράχια σκίστηκε. Η άτυχη 9χρονη, η οποία όπως και άλλοι επιβαίνοντες στη βάρκα δεν φορούσε σωσίβιο, δεν βγήκε στην ακτή, όπως υποστήριξαν κατά την πρώτη εξέτασή τους οι γονείς της και άλλοι ενήλικοι διασωθέντες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
Ένοχοι και οι 12 κατηγορούμενοι για την απαγωγή Λεμπιδάκη
Κλούνεϊ σε Τραμπ: «Θα κάνουμε την Αμερική ξανά μεγάλη, θα ξεκινήσουμε στις επόμενες εκλογές»
23:07
Κυανόκρανοι του ΟΗΕ δέχθηκαν επίθεση από ισραηλινά πυρά στον Λίβανο
22:58
Πυκνό χιόνι και κρύο στην Ήπειρο: «Κόλλησαν» όσοι δεν οδηγούσαν με αντιολισθητικές (pics)
22:53
Η Ρωσία κατέλαβε 5.600 τετραγωνικά χιλιόμετρα ουκρανικού εδάφους το 2025
22:45