ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Ρώτησε που μπορεί να φάει και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Κρήτη: Ρώτησε που μπορεί να φάει και τον έστειλαν στο νοσοκομείο
EUROKINISSI/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Τους λάθος ανθρώπους επέλεξε ένας Αμερικανός τουρίστας στις Ασίτες στην Κρήτη για να ρωτήσει που θα μπορούσε να πάει για φαγητό μετά από βόλτα στην περιοχή.

Χωρίς να τους προκαλέσει, όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Aρχές, εκείνοι τον έδειραν, τον χτύπησαν με μια κατσούνα στο κεφάλι και στο τέλος τον μαχαίρωσαν με αποτέλεσμα ο άτυχος τουρίστας να βρεθεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για μια βδομάδα στην Εντατική.

Οι έξι από τους επτά δράστες που συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της επιχείρησης με τη συμμετοχή ΟΠΚΕ, ΤΑΕ, Δίωξης Ναρκωτικών και Ασφάλειας, είναι όλοι νεαροί, ενώ μεταξύ αυτών είναι και δύο ανήλικοι. Ο έβδομος είναι γονέας και παραπέμπεται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Στον 20χρονο από την Αγία Βαρβάρα αποδίδεται το μαχαίρωμα στον Αμερικανό ενώ οι υπόλοιποι κατηγορούνται για συνέργεια στην επίθεση.

Αναλυτικά σύμφωνα με το cretalive.gr κατηγορούμενοι είναι:

-Ο 20χρονος (στον οποίο αποδίδεται το μαχαίρωμα) από την Αγία Βαρβάρα

-ένας 18χρονος από τις Ατσιπάδες

--ένας 20χρονος από την Γέργερη

-ένας 20χρονος από την Μεγάλη Βρύση

-και δύο αδέρφια από το Μελιδοχώρι, εκ των οποίων το ένα ανήλικο

Οι δράστες τον ξυλοκόπησαν άγρια με κλωτσιές και μπουνιές, σε όλο του το σώμα, ενώ υπήρξε και ποιμενική ράβδος με την οποία κάποιος χτύπησε τον άτυχο Αμερικανό στο κεφάλι, χτύπημα που θα μπορούσε να αποβεί ακόμη και μοιραίο. Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τη νοσηλεία του Αμερικανού, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανιών για επτά ημέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ