ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Στον εισαγγελέα η σύντροφος του 64χρονου - Σοκάρει η ομολογία της

Χαλάνδρι: Στον εισαγγελέα η σύντροφος του 64χρονου - Σοκάρει η ομολογία της
EUROKINISSI

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο, Κυριακή, η 57χρονη Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στο Χαλάνδρι στις 21 Φεβρουαρίου.

Η γυναίκα συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές ύστερα από την έρευνα που έγινε για τον εντοπισμό της.

Τα στοιχεία που έδωσε η 57χρονη αναφορικά με την υπόθεση, σοκάρουν, καθώς, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως έμεινε στο σπίτι με την σορό του συντρόφου της επί 15 ημέρες.

Συγκεκριμένα, είπε πως έμεινε στο σπίτι επί 15 μέρες μετά τη δολοφονία, αποφάσισε, όμως, να πάρει τα πράγματά της και να φύγει όταν η μυρωδιά της σορού είχε αρχίσει να γίνεται αποπνικτική.

Στη συνέχεια ξεκίνησε να μένει σε ξενοδοχεία.

Η Γερμανίδα, παραδέχθηκε πως είχε δώσει ηρεμιστικά στο θύμα, δεν θέλησε, όμως, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες που να αποκαλύπτουν το πώς σκότωσε τον σύντροφό της.

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη στο Χαλάνδρι: Τι έδειξε η νεκροψία

Ωστόσο, υπάρχει ένα ιατροδικαστικό εύρημα που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο θάνατος του 64χρονου να ήταν ασφυκτικός.

Η συλληφθείσα, υποστήριξε ότι τσακώθηκαν και ότι η αιτία του καυγά τους ήταν η υποψία της ότι υπήρχε άλλη γυναίκα στη ζωή του.

Τέλος, όπως είπε, έδεσε το πτώμα με σεντόνια γιατί είχε σκοπό να το βγάλει έξω από το σπίτι και να το εξαφανίσει. Είδε, όμως, ότι δεν μπορούσε να το κάνει μόνη της και δεν ήθελε να ζητήσει βοήθεια για να μην αποκαλυφθεί το έγκλημα.

Το χρονικό του εγκλήματος

Το φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος προσπάθησε να εντοπίσει τον 64χρονο, ο οποίος νοίκιαζε το σπίτι τους 5 τελευταίους μήνες. Η δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα θορύβησε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος κάλεσε τις Αρχές.

Όταν οι αστυνομικοί εισήλθαν στο διαμέρισμα, εντόπισαν την σορό του 64χρονου τυλιγμένη σε σακούλες, κουβέρτες, μονωτικές ταινίες και σχοινιά.

Ο ιατροδικαστής, που εξέτασε τη σορό, υπολογίζει πως το έγκλημα έγινε περίπου έναν μήνα πριν από τον εντοπισμό της σορού.

Το θύμα, έφερε σημάδια στο κεφάλι που όμως η ιατροδικαστής δεν ήταν σε θέση από τη νεκροψία να αποφανθεί αν ήταν αυτά που τον οδήγησαν στο θάνατο, ενώ το ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης δεν φέρει ίχνη παραβίασης ούτε είχε ερευνηθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ