Πεδίο μάχης ξανά τα Εξάρχεια – Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός
Σε πεδίο «μάχης» μετατράπηκαν για ακόμη μια φορά τα Εξάρχεια, με άγνωστους να προκαλούν επεισόδια γύρω από το Πολυτεχνείο και να επιτίθενται κατά αστυνομικών που φρουρούν το κτήριο του υπουργείου Πολιτισμού.
Όλα ξεκίνησαν στα Εξάρχεια λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (12/04) όταν ομάδα κουκουλοφόρων με ορμητήριο το Πολυτεχνείο, επιτέθηκε με μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά διμοιρίας των ΜΑΤ, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.
Τα επεισόδια συνεχίστηκαν για περίπου 45 λεπτά, με τους αστυνομικούς να απαντούν με δακρυγόνα και χειρομβίδες κρότου - λάμψης ενώ διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Πατησίων.
Και δεύτερο επεισόδιο
Σε δεύτερο επεισόδιο, γύρω στις 00.30, κουκουλοφόροι με ρόπαλα και πέτρες επιτέθηκαν κατά αστυνομικών που φρουρούν κτήριο του υπουργείου Πολιτισμού, στην οδό Μπουμπουλίνας, προκαλώντας υλικές ζημιές.
Επίσης, λίγο πριν τις 2.00 τα ξημερώματα, ένας 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη, επιτέθηκε και τραυμάτισε ελαφρά έναν αστυνομικό.
«Πνίγηκε» στην ατμοσφαιρική ρύπανση την Πρωτοχρονιά η Αθήνα - Ποιοι ήταν οι τρεις λόγοι
22:16
ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχονται νέες συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Εκατ. ευρώ από εικονικές μισθώσεις (vid)
22:05
ΕΛΑΣ: Πού οφείλονται τα τροχαία ατυχήματα - Η «πρωταθλήτρια» παράβαση στην Αττική
21:55
Υπερβολική δόση ναρκωτικών η πιθανή αιτία θανάτου της κόρης του Τόμι Λι Τζόουνς (vid)
21:44