ΕΛΛΑΔΑ

Βέροια: Κινητό εξερράγη στα χέρια 24χρονης

Βέροια: Κινητό εξερράγη στα χέρια 24χρονης
Φωτογραφία αρχείου pixabay

Τρομακτικές στιγμές έζησε μία 24χρονη στη Βέροια όταν το κινητό της εξερράγη στα χέρια της και στη συνέχεια άρπαξε φωτιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

Όπως είπε η ίδια στον ΑΝΤ1, το κινητό της φούσκωσε ξαφνικά και κατόπιν εξερράγη.

«Ευτυχώς δεν τραυματίστηκα ούτε στο πρόσωπο ούτε στα χέρια, παρά τρίχα, χάρη στα αντανακλαστικά μου σώθηκα. Είχα πάρει τρία τηλέφωνα και περίμενα τηλέφωνο πίσω. Είχε αρχίσει το κινητό μου να χτυπάει, πήγα να το σηκώσω και η οθόνη ήταν κλειστή, δεν έκανε τίποτα, ήταν μαύρη. Αυτό δονούσε, πατούσα απ΄το πλάι το κουμπί. Έκανε μπαμ στα χέρια μου, πήρε φωτιά άρχισε να βγάζει καπνούς και το πέταξα γρήγορα κάτω στο πάτωμα», ανέφερε η 24χρονη και συνέχισε:

«Πήρε φωτιά το χαλί, φώναζα και ήρθε ο μπαμπάς μου και η γειτόνισσα και σβήσαμε τη φωτιά. Είχα κάποια αίματα στα χέρια εκείνη τη στιγμή και κάποιες γρατζουνιές μετά, αλλά δεν τραυματίστηκα. Απλώς, ήθελα να το πω για να το ξέρει ο κόσμος, να το έχει στο μυαλό του, γιατί θα μπορούσε να συμβεί και σε ένα μικρό παιδί. Η εταιρεία μου ζήτησε το κινητό για να μου κάνει απλή αντικατάσταση, αλλά εγώ θα κινηθώ νομικά από 'δω και πέρα».

Δείτε το βίντεο:



ΔΗΜΟΦΙΛΗ