Κεραυνός στην Ακρόπολη: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των τραυματιών
Συγκλονίζουν μαρτυρίες για τον κεραυνό που έπεσε στην Ακρόπολη χθες, Τετάρτη, το απόγευμα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τέσσερις άνθρωποι, δύο τουρίστες και δύο αρχαιοφύλακες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Οι δύο τουρίστες αποχώρησαν, ενώ οι δυο αρχαιοφύλακες παρέμειναν στο νοσοκομείο.
Η μία από τις δύο τραυματίες, υπάλληλος στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, μίλησε στο Star από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και έδειξε τα τραύματα στην πλάτη της.
«Ήμουν στα εκδοτήρια. Με χτύπησε μια λάμψη και με έριξε κάτω. Πώς βγήκα δεν ξέρω… Και δεν είναι ελαφρά τραύματα αυτά» περιέγραψε η 52χρονη αρχαιοφύλακας, η οποία προσλήφθηκε με 8μηνη σύμβαση.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τη μαρτυρία της γυναίκας:
Όσον αφορά τη δεύτερη τραυματία, η 24χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται και αυτή στον «Ευαγγελισμό» προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο γυναίκες αντιμετωπίζονται ως ασθενείς που χτυπήθηκαν από μεγάλη τάση ηλεκτρικού ρεύματος και για τις επόμενες 48 ώρες από την εισαγωγή τους δεν αναμένεται να πάρουν εξιτήριο.
Εκτός από τις τραυματισμένες γυναίκες, στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha μίλησαν και δύο τουρίστες που βρίσκονταν στην Ακρόπολη την ώρα που έπεσε ο κεραυνός.
«Ξαφνικά ο κεραυνός χτύπησε έναν βράχο. Ακούσαμε έναν δυνατό ήχο και προσπαθήσαμε να καλυφθούμε και τότε εκσφενδονίστηκαν κομμάτια και μας χτύπησαν. Κοίταξαν γύρω μου και είδα μία κοπέλα που φώναζε "Κεραυνός". Τρέξαμε κοντά και περιμέναμε το ασθενοφόρο», ανέφεραν οι δύο τουρίστες.
Οι δύο τουρίστες αποκάλυψαν μάλιστα ότι μία από τους τραυματίες ήταν μέσα στα αίματα και είχε καμένα μαλλιά.
Σημειώνεται πως μετά το συμβάν, ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης έμεινε κλειστός.
ΗΠΑ: 47χρονος σκότωσε την σύζυγο του, τραυμάτισε την κόρη του του και αυτοκτόνησε μετά από καυγά
08:12
Ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το όνομα του Κένεντι Σέντερ θέλει να αλλάξει και τις καρέκλες (pic)
08:12
Περού: Νεκρός δημοσιογράφος που είχε γίνει στόχος ενόπλων - Είχε αποκαλύψει σκάνδαλο διαφθοράς
07:59
Σφυρηλατήθηκαν «δεσμοί αίματος» με τη Ρωσία, λέει ο Κιμ Γιονγκ Ουν σε μήνυμά του στον Πούτιν
07:47