«Μαφία φυλακών»: Συνελήφθη o δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος
Συνελήφθη στο σπίτι του στη Βούλα o δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος, για τον οποίον εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, αναφορικά με την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών»
Χθες, Πέμτη, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή.
O Εφέτης Ειδικός Ανακριτής Ευτύχης Νικόπουλος, που ερευνά την υπόθεση, αποδίδει και τους δύο κακουργηματικές κατηγορίες και συγκεκριμένα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απόπειρα εκβίασης.
Οι δικηγόροι, που διετέλεσαν συνήγοροι του προφυλακισµένου Γιώργου Αντωνόπουλου, κρίθηκαν από τον εφέτη ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλο ύποπτοι φυγής και τέλεσης νέων αδικηµάτων, κάτι που οδήγησε και στην έκδοση των ενταλµάτων σύλληψης.
SPONSORED
Πάνω από 70 συλλήψεις από την αρχή του έτους έως σήμερα για πρόκληση πυρκαγιών - Τα πρόστιμα
21:09
Αμερικανικές δυνάμεις χτύπησαν το πετρελαίοφόρο ανοιχτά του Ομάν
21:08
Με το δάκτυλο στην σκανδάλη το Ιράν καθώς το Ισραήλ συνεχίζει τις επιχειρήσεις στο Λίβανο
21:00
Το επίσημο video game του Μουντιάλ 2026 θα κυκλοφορήσει δωρεάν από το Netflix
20:51