ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Πατέρας κατηγορείται ότι εξέδιδε την κόρη του με νοητική υστέρηση

Λαμία: Πατέρας κατηγορείται ότι εξέδιδε την κόρη του με νοητική υστέρηση
PIXABAY

Μια υπόθεση που προκαλεί φρίκη αποκαλύφθηκε στη Λαμία. Ένας πατέρας κατηγορείται ότι εξέδιδε την κόρη του που πάσχει από νοητική υστέρηση. Για την υπόθεση συνελήφθη ο πατέρας, μαζί με άλλους δύο άντρες, οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα, Παρασκευή, στον εισαγγελέα, κατηγορούμενοι για κατάχρηση σε ασέλγεια.

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι

Το κουβάρι της απίστευτης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν στην Εισαγγελία Λαμίας, έφτασαν καταγγελίες για το μαρτύριο του κοριτσιού, που χρόνια τώρα ζούσε στο σπίτι-«κόλαση».

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, η Εισαγγελία διέταξε άμεσα κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας με τη συνδρομή παιδοψυχολόγων κατάφεραν να πάρουν καταθέσεις από το κορίτσι ΑμεΑ, τα αδέλφια του και το υπόλοιπο συγγενικό περιβάλλον.

Τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, έφεραν ως αποτέλεσμα την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για τρεις Λαμιώτες, καθώς εκτός του 53χρονου πατέρα, συνελήφθησαν και δύο «πελάτες» ηλικίας 60 και 59 ετών. Μάλιστα ο τελευταίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport είναι και γείτονας της οικογένειας που εκμεταλλεύτηκε την οικονομική τους ανάγκη και φυσικά την ανύπαρκτη ηθική του πατέρα αλλά και τη νοητική στέρηση της μικρής.

Πέντε χρόνια εφιάλτης

Το κοριτσάκι, το οποίο μόλις πριν από λίγες ήμερες έκλεισε τα 18 του χρόνια, ζούσε τον εφιάλτη τουλάχιστον από το 2013. Μάλιστα, εκτός των δυο συλληφθέντων, φέρεται να έχουν ασελγήσει σε βάρος του κοριτσιού και κάποιοι αλλοδαποί που στο παρελθόν εργάζονταν για τον πατέρα.

Οι πληροφορίες λένε ότι το κοριτσάκι από τα 13 του χρόνια μαρτυρούσε στα χέρια «πελατών» που κάθε φορά άφηναν και κάποιο χαρτζιλίκι. Όλα αυτά γίνονταν πάντα με τη συνδρομή του πατέρα του κοριτσιού ΑμεΑ.

Οι τρεις συλληφθέντες, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον Ανακριτή Λαμίας τη Δευτέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ