Απεργία ΜΜΜ: Στάση εργασίας σε μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Παρασκευή
Ακινητοποιημένοι θα μείνουν την Παρασκευή (31/05) οι συρμοί του μετρό, του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου και του τραμ, καθώς τα σωματεία των εργαζομένων αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας.
Οι συρμοί θα τραβήξουν «χειρόφρενο» από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:00 το πρωί και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.
«Η προσχεδιασμένη απαξίωση της ΣΤΑ.ΣΥ, με στόχο το ξεπούλημά της σε τιμή ευκαιρίας, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο» καταγγέλλουν σε ανακοίνωσή τους τα Σωματεία των Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών, ΣΤΑΣΥ και τραμ και προσθέτουν:
«Τα Σωματεία Εργαζομένων έχουμε καταγγείλει, κατ’ επανάληψη, τις δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό και σε ανταλλακτικά, που καθιστούν προβληματική την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και οδηγούν τις Σταθερές Συγκοινωνίες στη πλήρη απαξίωση.
Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας, με προειδοποιητική στάση εργασίας την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 πμ και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Υπερασπιζόμαστε τη δουλειά μας, αγωνιζόμαστε για δημόσιες σταθερές συγκοινωνίες».
Μαγικές εικόνες στην Αθήνα: Χιλιάδες φαναράκια φώτισαν τον Αττικό ουρανό (pics&vid)
21:12
Ένωση Θεατρικών Παραγωγών: Δεν κλείνουν όλα τα θέατρα αύριο λόγω της απεργίας του ΣΕΗ
21:00
Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Εντοπίστηκαν δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους
20:52
Πέθανε η Μαρία Σόλε Ανιέλι σε ηλικία 100 ετών
20:47