Απόπειρα ληστείας ΑΧΕΠΑ: Πολύ γνωστοί στην Αντιτρομοκρατική οι δράστες
Δύο πολύ γνωστά ονόματα στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για πολύ σοβαρές υποθέσεις, είναι δράστες της ληστείας στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.
Ο πρώτος είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», είχε κάνει απεργία πείνας όταν είχε συμπληρωθεί το 18μηνο της κράτησής του και είχε εξαφανιστεί για να συλληφθεί λίγο αργότερα στη Σπάρτη.
Τελικά, δεν καταδικάστηκε για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση. Ο ίδιος είχε συλληφθεί στη Νέα Σμύρνη με ένα σακίδιο γεμάτο όπλα και με ένα πιστόλι πάνω του, που είχε ακόμη και τη σφαίρα στη θαλάμη.
Ο δεύτερος είχε γίνει γνωστός ως ο «ληστής με τα μαύρα» και είχε τραυματιστεί σε συμπλοκή με αστυνομικούς που ακολούθησε μετά από ληστεία τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας.
Αυτή την ώρα, γίνονται κατ’ οίκον έρευνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Επιμένει ο Τραμπ: «Αύριο η υπογραφή της συμφωνίας με το Ιράν» - Ανοίγουν τα Στενά του Ορμούζ
19:53
Πέντε φωτιές από κεραυνούς το Σάββατο - Τέθηκαν όλες υπό έλεγχο
19:50
Ιράν: Η Τεχεράνη πρέπει να πληρώνεται για τις υπηρεσίες της στο Στενό του Ορμούζ
19:41
Αλβανία: Διαδηλωτές γκρεμίζουν φράχτες εργοταξίων - Αντιδρούν στο τουριστικό σχέδιο Κούσνερ
19:39