ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Ο δράστης έπλυνε το αυτοκίνητο για να εξαφανίσει τα ίχνη του

Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Ο δράστης έπλυνε το αυτοκίνητο για να εξαφανίσει τα ίχνη του
Facebook/Searching for Suzanne

Με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, ο 27χρονος δράστης της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου περιέγραψε πώς σκότωσε τη γυναίκα. Όπως αποκάλυψε, δεν την γνώριζε καν, αλλά την έβλεπε στην συγκεκριμένη παραλία. Την επίμαχη ημέρα είχε στήσει καρτέρι με το αυτοκίνητό του, καθώς του άρεσε να εντοπίζει γυναίκες στην παραλία, ενώ στο παρελθόν είχε καταγγελθεί και ως ηδονοβλεψίας.

«Μόλις την είδα πάτησα γκάζι και με το αυτοκίνητό μου έπεσα πάνω της για να την ακινητοποιήσω και να μην μπορεί να τρέξει. Δεν θυμάμαι αν αυτό το έκανα δυο ή τρεις φορές», υποστήριξε ο 27 χρόνος και συνέχισε: «Την έβαλα στο αυτοκίνητο και όταν κατάλαβα ότι ήταν νεκρή, αποφάσισα να εξαφανίσω το πτώμα. Και αυτό έκανα».

Το πιο ανατριχιαστικό πάντως είναι ότι ο δράστης είχε την ψυχραιμία, αφού πέταξε στη σπηλιά τη γυναίκα, να πάει να πλύνει το αυτοκίνητό του για να εξαφανίσει τα ίχνη και να μην είναι εύκολο για τις Αρχές να τον συνδέσουν με το έγκλημα. Αμέσως μετά επέστρεψε στην καθημερινότητά του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Αρχικά οι αστυνομικοί ερευνούσαν το ενδεχόμενο να εμπλέκεται στην υπόθεση και δεύτερο άτομο, το οποίο ίσως βοήθησε τον δράστη στη μεταφορά του πτώματος. Όμως τελικά οι Αρχές διαπίστωσαν ότι ο 27χρονος τα έκανε όλα μόνος του και αποκλείουν την εμπλοκή και δεύτερου ατόμου.

Πάντως το κουβάρι ξετυλίχθηκε από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή που κατέγραφαν τα ΙΧ αυτοκίνητα που περνούσαν από το σημείο. Οι αστυνομικοί της Κρήτης πήραν το υλικό και άρχισαν να εξετάζουν ένα-ένα τα αυτοκίνητα, σε ποιους ανήκουν και αν υπήρχε αιτιολογία για την παρουσία τους στο σημείο. Τελικά κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το ΙΧ του 27χρονου, ενώ λίγο αργότερα τα εγκληματολογικά εργαστήρια έδωσαν και στοιχεία που δένουν την εμπλοκή του συγκεκριμένου ατόμου με τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ