ΕΛΛΑΔΑ

Τα «δόντια» της δείχνει η αντιτρομοκρατική στον Ρουβίκωνα

Τα «δόντια» της δείχνει η αντιτρομοκρατική στον Ρουβίκωνα
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Τα «δόντια» της δείχνει η αντιτρομοκρατική στον Ρουβίκωνα. Στην «αποκάλυψη» αυτή προέβη ηγετικό στέλεχος της συγκεκριμένης αναρχικής ομάδας, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, αποκαλύπτοντας την εμφάνιση της αντιτρομοκρατικής έξω από το σπίτι άλλου μέλους της αναρχικής συλλογικότητας.

Όπως φαίνεται, ένα μεγάλο κομμάτι της αντιμετώπισης της αναρχικής ομάδας έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία που σε πρώτο στάδιο κάνει εμφανή την παρουσία της και βάζει σε κλοιό μέλη της ομάδας.

Χαρακτηριστικά ηγετικό στέλεχος της ομάδας με ανάρτησή του στα social media αναφέρει:

«Τις τελευταίες ώρες κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται δίπλα σε σπίτι συντρόφου του Ρουβίκωνα στην περιοχή του Ζωγράφου...».

Η παρουσία της αντιτρομοκρατικής δείχνει να έχει ανησυχήσει τα μέλη της οργάνωσης, με το ηγετικό της στέλεχος να υπογραμμίζει το εξής:

«Αφού η συγκεκριμένη υπηρεσία εμπλέκεται πλέον στις έρευνες για μία μαζική οργάνωση με μεγάλο κοινωνικό έρεισμα σας προκαλώ: Μπείτε αύριο σε όλα τα σπίτια μας. Κάντε κατ' οίκον έρευνα όπου νομίζετε αύριο το πρωί. Ένα πράγμα θα υπογράψουν όλοι οι εμπλεκόμενοι: ΟΥΔΕΝ ΑΝΕΥΡΕΘΗ».

Να σημειωθεί πως έχουν προηγηθεί κι άλλες αναρτήσεις για πληροφορίες του Ρουβίκωνα σχετικά με επέμβαση της αστυνομίας στο στέκι που διατηρούν σε εγκαταλειμμένο κτήριο στα Εξάρχεια.

Οι Αρχές ασφαλείας μάλιστα είχαν αποδώσει όλο αυτό το κλίμα σε μία προσπάθεια να υπάρξει συσπείρωση του αναρχικού χώρου καθώς και σε μία προετοιμασία για το ενδεχόμενο διεξαγωγής αστυνομικών επιχειρήσεων στα Εξάρχεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ