Σεισμός Αθήνα: «Είπα πάει, χαθήκαμε» - Κάτοικοι της Μαγούλας περιγράφουν πώς βίωσαν τον σεισμό
Ο εγκέλαδος «χτύπησε» την Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής και οι κάτοικοι της Μαγούλας όπου ήταν το επίκεντρό του βγήκαν αμέσως από τα σπίτια τους ανήσυχοι για το τί επρόκειτο να ακουλουθήσει.
Σοκαρισμένη η κα. Ευθυμία, κάτοικος της Μαγούλας, μιλάει στο CNN Greece και περιγράφει τα δραματικά δευτερόλεπτα από το χτύπημα του εγκέλαδου.
«Ένιωσα το σπίτι να χοροπηδά και τα πράγματά μου όλο κουνιόντουσαν» λέει. Τα 5,1 ρίχτερ την βρήκαν μέσα στο σπίτι της. «Είπα πάει, χαθήκαμε. Αυτό ήταν» συμπληρώνει περιγράφοντας τα συναισθήματά της. Όπως εξηγεί αναζήτησε προστασία στην πόρτα του δωματίου της και απομακρύνθηκε μόλις ο σεισμός σταμάτησε.
Το CNN Greece βρέθηκε αμέσως στο σημείο με την δημοσιογράφο, Ευδοκία Μύτιλη η οποία και μίλησε μαζί του καταγράφοντας τις στιγμές αγωνίας αλλά και ανακούφισης όταν και οι ίδιοι άρχιζαν να διαισθάνονται ότι ο κύριος σεισμός είχε περάσει.
Δείτε στα ακόλουθα βίντεο τι είπαν οι κάτοικοι της περιοχής:
Νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ερωτήματα και καταγγελίες στον e-ΕΦΚΑ: Από σήμερα η λειτουργία της
06:00
Μπαίνει και η Αχαΐα στα voucher του τουρισμού: Πώς θα κάνετε αίτηση
05:00
Τι αλλάζει στους πλειστηριασμούς: Οι νέοι όροι - Σε ποιες περιπτώσεις «παγώνουν» οι τόκοι
04:00
Υποχρεωτική η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες για τις προσλήψεις από 1η Νοεμβρίου
03:00