Δύο συλλήψεις για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο ΣΕΒ - Τι αποκάλυψαν οι κάμερες ασφαλείας
Δύο βασικά μέλη του Ρουβίκωνα συνελήφθησαν πριν από λίγο για την επίθεση στο κτήριο του ΣΕΒ στο κέντρο της Αθήνας.
Έχουν καταγραφεί τα πρόσωπά τους ξεκάθαρα στις κάμερες ασφαλείας. Στο σημείο της επίθεσης δε, έβγαλαν και εγκατέλειψαν και τα γάντια που φορούσαν την ώρα που πετούσαν με πυροσβεστήρα μπογιές στο κτήριο.
Τα δύο μέλη του Ρουβίκωνα αμέσως μετά άλλαξαν ρούχα, ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν ακόμα και το τσαντάκι ενός από τα μέλη του Ρουβίκωνα, το οποίο μάλιστα είχε πάνω του και υπολείμματα από τις μπογιές που είχαν πετάξει.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, πρόκειται για άτομα τα οποία έχουν πάρει μέρος σε αρκετές επιθέσεις της αναρχικής ομάδας και, μάλιστα, στο πρόσφατο διάστημα.
Νωρίτερα, τα μέλη της ομάδας Ρουβίκωνας είχαν πετάξει μπογιές στο κτήριο του ΣΕΒ στο Σύνταγμα.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τρία άτομα είχαν τοποθετήσει χρώμα μέσα σε έναν πυροσβεστήρα και πέταξαν μπογιές στο κτήριο, πριν τραπούν σε φυγή και εξαφανιστούν.
Το Ισραήλ επαναλειτουργεί έναν κλειστό εποικισμό στη Δυτική Όχθη αψηφώντας τις διεθνείς αντιδράσεις
17:10
Μάχη με τις φλόγες στη Λήμνο: Εκκενώνονται δύο περιοχές - Πάνω από 59 απομακρύνσεις δια θαλάσσης
17:03
Φωτιά στη Λήμνο: Σε εξέλιξη απεγκλωβισμοί ατόμων από τη θάλασσα - Απομακρύνθηκαν 59 πολίτες
17:02
Τραγωδία στην Αχαΐα μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων - Απανθρακώθηκε ένα άτομο
16:52