Ξαναχτύπησαν οι «ποντικοί» της Μυκόνου: Διάρρηξη σε πολυτελή κατοικία Γάλλου
Χτύπησαν και πάλι οι «ποντικοί» της Μυκόνου, αυτή τη φορά βάζοντας στο «στόχαστρο» την πολυτελή κατοικία ενός Γάλλου.
Σύμφωνα με πληροφορίας το νέο κρούσμα διάρρηξης σημειώθηκε στην περιοχή της Φτελιάς. Οι δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν το παράθυρο της πολυτελούς μονοκατοικίας και αφού μπήκαν κατάφεραν να αρπάξουν περίπου 5.000 ευρώ και κοσμήματα που η αξία τους φτάνει τα 35.000 ευρώ.
Το νέο κρούσμα έρχεται μια ημέρα μετά τις τρεις διαρρήξεις σε σπίτια τουριστών στο νησί των ανέμων. Οι Αρχές εκτιμούν ότι στην περιοχή δραστηριοποιούνται ομάδες διαρρηκτών που βάζουν στο μάτι πολυτελείς κατοικίες πλουσίων τουριστών.
Και γι´ αυτό το λόγο κάθε χρόνο στη Μύκονο μεταβαίνουν και αστυνομικοί από την Αθήνα με εμπειρία στην σύλληψη οργανωμένων κυκλωμάτων.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Είμαι καλά και αναρρώνω στο σπίτι» - Η ανάρτησή του
13:47
Βουλή: Επίσημα «εκτός» ο Καλαματιανός - Τα πυρά της Κουμουνδούρου
13:47
Προστασία από πλειστηριασμούς και κατασχέσεις σε Αττική, Εύβοια, Λακωνία και Ιωάννινα - Πότε ισχύει
13:45
Γκάντι Άιζενκοτ: Ποιος είναι ο κύριος αντίπαλος του Νετανιάχου - Οι απώλειες και οι ρίζες στο Μαρόκο
13:42