Κάρπαθος: Αγωνία για τους αγνοούμενους δύτες - Σπεύδουν και βατραχάνθρωποι του Στρατού
Συνεχίζονται οι έρευνες των λιμενικών αρχών, δυτικά της Καρπάθου για τον εντοπισμό δύο δυτών που αγνοούνται από το μεσημέρι του Σαββάτου. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στο σημείο μεταβαίνουν με αεροπλάνο και άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.
Δύο άντρες ηλικίας 60 και 35 ετών αγνοούνται από το μεσημέρι του Σαββάτου σε θαλάσσια περιοχή δυτικά του νησιού, κοντά στο Σώκαστρο Καρπάθου, όπου είχαν μεταβεί για κατάδυση.
Οι δύο δύτες κατέβηκαν σε βάθος 45 μέτρων στον βυθό σε γνωστή σπηλιά, ωστόσο τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν κατά τη διάρκεια της κατάδυσης. Ένας ακόμη δύτης που βούτηξε μαζί τους αναφέρει πως ρεύματα και θολούρα στον βυθό είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει την επικοινωνία με τους δυο άλλους δύτες.
Οι δύο αγνοούμενοι είναι ένας Τσέχος κι ένας Ιρανός. Όταν ο τρίτος δύτης είδε ότι οι φίλοι του δεν εμφανίζονταν, ειδοποίησε τις Αρχές.
Στις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη συμμετέχουν ένα πλωτό του Λιμενικού Σώματος, παραπλέοντα σκάφη, καθώς και ομάδα ιδιωτών δυτών, ενώ οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή είναι καλές.
Οι επόμενες ώρες θεωρούνται εξαιρετικά κρίσιμες.
Κοινωνικός Τουρισμός: Ανοιχτή για όλους τους ΑΦΜ η πλατφόρμα την Κυριακή
01:00
Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»
00:30
Σύλληψη πρώην αστυνομικού στην Πάτρα για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών - Χειροπέδες και στον γιο του
23:59
Οι 24 ώρες του Μακρόν στην Αθήνα: Οι σχέσεις «μπετόν αρμέ», οι εννιά συμφωνίες και το «θα είμαστε εδώ για σας»
23:50