ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Γυναίκα κάρφωσε κουζινομάχαιρο στο λαιμό του κουμπάρου της

Καλαμάτα: Γυναίκα κάρφωσε κουζινομάχαιρο στο λαιμό του κουμπάρου της
Φωτογραφία Αρχείου ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Αιματηρό περιστατικό με θύμα έναν 45χρονο έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας στην Καλαμάτα.

Ο άνδρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δέχθηκε επίθεση από την κουμπάρα του, η οποία του κάρφωσε ένα μαχαίρι στο λαιμό.

Ο 45χρονος περιέγραψε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, όλα όσα διαδραματίστηκαν. Όπως είπε, καθόταν με τον σύζυγο της γυναίκας, όταν ξαφνικά εκείνη άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και του το κάρφωσε στον λαιμό.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού, ωστόσο ο 45χρονος, ο οποίος έχει βαφτίσει το μικρότερο παιδί της γυναίκας, διατήρησε την ψυχραιμία του και ζήτησε από τον σύζυγό της να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της πόλης με το δικό του αυτοκίνητο.

Έκπληκτοι οι γιατροί είδαν το θύμα να μπαίνει στο νοσοκομείο με καρφωμένο το μαχαίρι στον λαιμό του και αμέσως έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ο άνδρας υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του μαχαιριού και όπως αποδείχθηκε είχε τύχη βουνό, αφού δεν είχε τραυματιστεί ούτε η σπονδυλική του στήλη, ούτε η αρτηρία, ούτε η καρωτίδα.

Σύμφωνα με τον ίδιο δεν είχε προηγηθεί καμία διένεξη ή καβγάς που να δικαιολογούν την επίθεση.

«Είχα πόνο και σοκ, αλλά με την αδρεναλίνη στεκόμουν στα πόδια μου παρόλο που είχα καρφωμένο το μαχαίρι στον λαιμό. Για καλή μου τύχη δεν είχε τραυματιστεί ούτε η σπονδυλική μου στήλη, ούτε ο πνεύμονας, ούτε η αρτηρία, ούτε η καρωτίδα», είπε στον ΑΝΤ1.

«Σοκαρίστηκα αλλά παράλληλα παρέμεινα ψύχραιμος γιατί τουλάχιστον γνώριζα ότι δεν μπορώ να το βγάλω γιατί αν το βγάλω ή θα ξεματώσω ή θα προκαλέσω περαιτέρω τραύμα. Το σοκ το έπαθα και όταν είδα τις ακτινογραφίες και είδα το βάθος που είχε εισχωρήσει το μαχαίρι. Γνώριζα ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα ακόμη και να πεθάνω».

Η 49χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Προσοχή, σκληρές εικόνες:



ΔΗΜΟΦΙΛΗ