ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρος Τατσόπουλος: Το πρώτο συγκινητικό του μήνυμα μετά το εξιτήριο

Πέτρος Τατσόπουλος: Το πρώτο συγκινητικό του μήνυμα μετά το εξιτήριο
ΙΝΤΙΜΕ/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος ευχαριστεί τους γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή, μετά την εγχείρηση για ανεύρυσμα αορτής στην οποία υπεβλήθη στο Ιπποκράτειο. 

«Τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς αναλώνουν τον υπερπολύτιμο και -καθώς αποδεικνύεται- τον ανεπίστρεπτο χρόνο μας σε μικρότητες που θα ξεχαστούν πριν καν πέσει η νύχτα, η σκέψη μας τρέχει στους λίγους, αλλά και στους τόσο «κρίσιμα πολλούς» για την επιβίωση ενός έθνους, που κάνουν το καλό και το ρίχνουν στο γιαλό, δίχως καμία εξυπηρέτηση να μην προσδοκούν ως ελάχιστη ανταπόδοση.

Το να αναγνωρίσω ότι μου έσωσαν τη ζωή είναι το λιγότερο. Έχω όμως την εντύπωση ότι έσωσαν και τη συνείδησή μου. Εκείνοι, για μια ακόμη φορά, καθάρισαν για λογαριασμό όλων μας», αναφέρει ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο κ. Τατσόπουλος βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο στις 14:00 σε «καλή αιμοδυναμική κατάσταση» ενώ του δόθηκαν αγωγή και οδηγίες.

Το χρονικό της περιπέτειας του Πέτρου Τατσόπουλου

Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος το πρωί της Τρίτης στον Alpha, όπου θα μιλούσε για το προσφυγικό.

Ξαφνικά, και ενώ η εκπομπή ήταν στον «αέρα», ο πρώην βουλευτής ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε να αποχωρήσει.

Ο παρουσιαστής έσπευσε να του προσφέρει λίγο νερό, διακόπτοντας την εκπομπή για διαφημίσεις.

Στο κανάλι σήμανε συναγερμός. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον συγγραφέα και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ