«Δείπνο Αγάπης» από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής και την «Αλεξανδρινή Πνοή»
Πηγή: Pixabay

Save the date! Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής και ο οργανισμός «Αλεξανδρινή Πνοή» σας προσκαλούν σε «Δείπνο Αγάπης».

Το φιλανθρωπικό Δείπνο Αγάπης και προσφοράς θα πραγματοποιηθεί στον χώρο εκδηλώσεων Ελαιών -loft (οδός Ναυτικού 17 Ελαιώνας, Αθήνα) και ώρα 20.30.

Το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής και ο οργανισμός «Αλεξανδρινή Πνοή» στηρίζουν πάντα με τις δράσεις του ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η ξεχωριστή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παρουσία υψηλών προσκεκλημένων. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την υψηλή του παρουσία η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β.

Στην βραδιά αγάπης θα εορταστούν και τα 15 χρόνια Πατριαρχίας του Θεόδωρου Β’.

Patriarxis
H Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην ξεχωριστή και γεμάτη αγάπη βραδιά θα πλαισιώσουν ο τραγουδιστής Ζαχαρίας Καρούνης συνοδεία πιάνου, η χορωδία του Ωδείου «Θαλής» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητών Ζωγράφου «Ο Καζαντζάκης».

Η τιμή εισόδου είναι 50 ευρώ.

Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 08/11/2019 στο τηλέφωνο 6987079767 ή στο E-mail: info@alexandrinipnoi.gr.

Διαβάστε επίσης