ΕΛΛΑΔΑ

«Δείπνο Αγάπης» από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής και την «Αλεξανδρινή Πνοή»

«Δείπνο Αγάπης» από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής και την «Αλεξανδρινή Πνοή»
Pixabay

Save the date! Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής και ο οργανισμός «Αλεξανδρινή Πνοή» σας προσκαλούν σε «Δείπνο Αγάπης».

Το φιλανθρωπικό Δείπνο Αγάπης και προσφοράς θα πραγματοποιηθεί στον χώρο εκδηλώσεων Ελαιών -loft (οδός Ναυτικού 17 Ελαιώνας, Αθήνα) και ώρα 20.30.

Το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής και ο οργανισμός «Αλεξανδρινή Πνοή» στηρίζουν πάντα με τις δράσεις του ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η ξεχωριστή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παρουσία υψηλών προσκεκλημένων. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την υψηλή του παρουσία η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β.

Στην βραδιά αγάπης θα εορταστούν και τα 15 χρόνια Πατριαρχίας του Θεόδωρου Β’.

Patriarxis


H Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην ξεχωριστή και γεμάτη αγάπη βραδιά θα πλαισιώσουν ο τραγουδιστής Ζαχαρίας Καρούνης συνοδεία πιάνου, η χορωδία του Ωδείου «Θαλής» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητών Ζωγράφου «Ο Καζαντζάκης».

Η τιμή εισόδου είναι 50 ευρώ.

Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 08/11/2019 στο τηλέφωνο 6987079767 ή στο E-mail: info@alexandrinipnoi.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ