Καβάλα: Νεκρός από πυροβολισμό βρέθηκε 59χρονος μέσα στη καντίνα του
Νεκρός βρέθηκε μέσα στην καντίνα που διατηρούσε ένας 59χρονος άντρας, κάτοικος της τοπικής κοινότητας Κρηνίδων, της δημοτικής ενότητας Φιλίππων του δήμου Καβάλας.
Ο άτυχος άντρας είχε πυροβοληθεί στην κοιλιακή χώρα και βρέθηκε νεκρός από τη σύζυγό του μέσα στην αυτοσχέδια καντίνα που διατηρούσε πολλά χρόνια στην είσοδο του χωριού.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής και οι αστυνομικές αρχές περίμεναν τον ιατροδικαστή για επιτόπια αυτοψία προτού μετακινήσουν τη σορό του άτυχου άντρα.
Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύζυγος του 59χρονου φαίνεται να βρισκόταν στην καντίνα τη στιγμή του πυροβολισμού, ενώ σύμφωνα με όσα δήλωσαν δυο θαμώνες, ο άτυχος άντρας λίγο πριν αποχωρήσουν οι ίδιοι από την καντίνα άρχισε να λογομαχεί με έναν τρίτο θαμώνα που είχε έρθει στην καντίνα.
Στον τόπο του συμβάντος δεν βρέθηκε το όπλο παρά μόνο κάλυκες που μάζεψαν οι αστυνομικές αρχές.
O Θανάσης Πρωτοψάλτης στο Allwyn Game Time: «Το Κύπελλο ήταν μόνο η αρχή για τον Παναθηναϊκό»
16:24
Ελληνικών συμφερόντων το πρώτο πλοίο που πέρασε τα Στενά του Ορμούζ μετά την εκεχειρία
16:23
Διεθνές Συμπόσιο για την Ελληνική γλώσσα σε περιόδους κρίσης στη Μασαχουσέτη
16:10
Στρατηγική συμφωνία THEON - RHEINMETALL για την ανάπτυξη και προμήθεια του συστήματος PHYLAX
15:59