ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη: Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για την 17χρονη και τη μητέρα της - Τι δηλώνει η γιαγιά

Κατερίνη: Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για την 17χρονη και τη μητέρα της - Τι δηλώνει η γιαγιά

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 17χρονης κοπέλας από την Κατερίνη και τη μητέρα της που εξαφανίστηκαν την προηγούμενη Παρασκευή.

Η γιαγιά της νεαρής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, περιγράφοντας την κατάσταση που βίωναν.

Σύμφωνα με την ίδια, ένα τηλεφώνημα στον σύζυγό της ήταν το τελευταίο σημείο ζωής που έδωσε η μητέρα της 17χρονης Μαρίας - Ιωάννας.

Μάλιστα, το κορίτσι αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και κυκλοφορεί υποβασταζόμενη από μπλε περιπατητήρα.

Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα της, η μητέρα της ανήλικης ήταν φορτισμένη λόγω της κατάστασης της υγείας της.

«Η γυναίκα δεν είναι καλά, θέλει βοήθεια και συμπαράσταση. Η Μαρία γεννήθηκε μία χαρά. Κατά τον 6ο μήνα διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τετραπληγία» δήλωσε η γιαγιά της. Από τότε όπως λένε οι γείτονες, η μητέρα της ήταν πάντα ο φύλακάς άγγελός της.



Το χρονικό της εξαφάνισης

Στις 8 Νοεμβρίου, την ημέρα της εξαφάνισης μητέρας και κόρης, ήταν τα γενέθλια της Μαρίας-Ιωάννας. Όπως δήλωσε η γιαγιά της στο Star, ετοίμαζε μεγάλο πάρτι στο σπίτι.

Μία μέρα νωρίτερα η κοπέλα φέρεται να ζητούσε επίμονα από τη μητέρα της να κάνουν βόλτα με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τους γείτονες, η 45χρονη μητέρα ήταν εκνευρισμένη αφού αρχικά το όχημά τους παρουσίασε βλάβη. Ύστερα πήρε το κορίτσι για την καθημερινή τους βόλτα και από τότε χάθηκαν τα ίχνη τους.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ