Πολυτεχνείο 2019: Ένταση και μικροεπεισόδια στην πορεία στον Βόλο
Ένταση και μικροεπεισόδια χαρακτήρισαν την πορεία στον Βόλο για την επέτειο του Πολυτεχνείου, που ολοκληρώθηκε στις 21:30, όπου συμμετείχαν φοιτητές και συλλογικότητες.
Η πορεία που ξεκίνησε από τον Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας άρχισε με ένταση και μικροεπεισόδια εις βάρος βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στελεχών του κόμματος.
Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούσαν διακριτικά την πορεία που ακολούθησε την λεωφόρο Δημητριάδος, πέρασε από όλο το κέντρο και επέστρεψε μέσω της Ιάσονος και πάλι στο Πανεπιστήμιο, χωρίς συγκρούσεις και πρόκληση φθορών ή ζημιών, αφού ο δήμος Βόλου είχε απομακρύνει εκατοντάδες κάδους για προληπτικούς λόγους.
Οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ακολούθησαν μόνοι τους δική τους ανεξάρτητη πορεία στο κέντρο του Βόλου.
SPONSORED
Κυρώσεις της ΕΕ σε ισραηλικούς εποίκους στη Δυτική Οχθη για άσκηση βίας κατά Παλαιστινίων
23:58
Η Γαλλία κατάργησε σήμερα το νόμο για τη δουλεία που ήθελε τους ανθρώπους «κινητή περιουσία»
23:50
Πέθανε ο δισεκατομυριούχος μεγιστάνας του Τύπου Ντόναλντ Νιουχάους
23:41
Ειρήνη και πόλεμος στην ίδια απόσταση: ΗΠΑ και Ιράν «περιστρέφονται» πάνω από μια «θολή» συμφωνία
23:30