Ευχάριστα νέα για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ: Ολοκληρώθηκε η θεραπεία
Πραγματοποιήθηκε η πειραματική θεραπεία στον Παναγιώτη-Ραφαήλ που βρίσκεται σε νοσοκομείο της Βοστώνης.
Η οικογένεια μέσω της σελίδας «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ» στο Facebook, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για το γεγονός ότι ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό του παιδιού.
«Η θεραπεία ολοκληρώθηκε!! Το όνειρο μας, χάρη σε όλους εσάς, έγινε πραγματικότητα!! Σας ευχαριστούμε πολύ, η αγάπη σας μας έφερε εδώ!! Να είστε όλοι καλά!!!!», αναφέρει το μήνυμα.
Το κόστος της θεραπείας μαζί με τη νοσηλεία υπολογίζεται σε 3 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που συγκεντρώθηκε χάρη σε δωρεές.
Ο Παναγιώτης - Ραφαήλ γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2018. Διαγνώστηκε αμέσως μετά τη γέννησή του με νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1. Πρόκειται για μια σπάνια εκφυλιστική νόσο που προσβάλλει όλο το μυϊκό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας κατάποσης κι αναπνοής.
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Χαμηλές ταχύτητες στο κέντρο και την Αττική Οδό
08:33
«Φωτιά» έχουν πάρει οι τιμές στα καύσιμα - Στις Κυκλάδες η ακριβότερη βενζίνη
08:30
Κηφισιά: Χειροπέδες σε 20χρονο που παρίστανε τον αστυνομικό μέσα σε τρένο του ΗΣΑΠ
08:14
Iδιοφυία που απέρριψε το MIT για να γίνει μοναχός, σήμερα συντηρείται κάνοντας 10ωρα livestreams
08:09