Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Συγγρού: Απεγκλωβίστηκαν πέντε άτομα
Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίτερα στο ξενοδοχείο Athenaeum Palace, επί της λεωφόρου Συγγρού στο ύψος του Νέου Κόσμου, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν άνθρωποι.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, συνολικά απεγκλωβίστηκαν πέντε άτομα από το ξενοδοχείο, δύο από το εσωτερικό κλιμακοστάσιο και τρία με κλιμακοφόρο όχημα.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου, πιθανόν σε μικρή κουζίνα, αλλά λόγω του πυκνού καπνού αρχικά φαινόταν ότι ήταν στον 6ο όροφο.
Στον τόπο της πυρκαγιάς έσπευσαν 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα, οι οποίοι την έσβησαν άμεσα, ωστόσο παραμένουν όλες οι δυνάμεις μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα στο κτήριο για τυχόν άλλους εγκλωβισμένους.
PHOTO 1 / 7
Photo 1/7
Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Photo 2/7
Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Photo 3/7
Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Photo 4/7
Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Photo 5/7
Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Photo 6/7
Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Photo 7/7
Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
SPONSORED
ΧΡΗΜΑ
Πρόγραμμα «e-Astypalea»: Ποια η προθεσμία - Πώς να υποβάλλετε αίτηση
06:00
ΧΡΗΜΑ
Στις 15 Ιουνίου οι αιτήσεις για το νέο «Ανακαινίζω» - Ποια τα κριτήρια
05:00
ΕΛΛΑΔΑ
Ποιο το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων - Ποια τα εξεταστικά κέντρα
04:00
ΧΡΗΜΑ
ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Τα αποτελέσματα για τις 478 θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας
03:00
ΧΡΗΜΑ