ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Ταχυδρόμος δέχθηκε άγρια επίθεση από πίτμπουλ

Βόλος: Ταχυδρόμος δέχθηκε άγρια επίθεση από πίτμπουλ
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ

Επίθεση από πίτμπουλ δέχθηκε ταχυδρόμος στον Βόλο, καθώς μοίραζε την αλληλογραφία.

Συγκεκριμένα, ο σκύλος έφυγε από αυλή σπιτιού και επιτέθηκε στον ταχυδρόμο, δαγκώνοντάς τον πολλές φορές σε όλο του το σώμα. Για 10 ολόκληρα λεπτά, ο ταχυδρομικός υπάλληλος πάλευε να γλιτώσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12:00 περίπου το μεσημέρι της Πέμπτης στα Κήπια Ανακασιάς. Εκείνη την ώρα ο ταχυδρόμος έκανε διανομή της αλληλογραφίας σε επιχειρήσεις και κατοίκους της περιοχής. Πλησιάζοντας σε μία μονοκατοικία με αυλή, διαπίστωσε ότι η αυλόπορτα ήταν ανοιχτή. Τότε ένα πίτμπουλ άρχισε να κινείται απειλητικά προς το μέρος του.

Το σκυλί βγήκε από την αυλή και του όρμησε. Εκείνος, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, άφησε το μηχανάκι και άρχισε να τρέχει γύρω από αυτό, ενώ παράλληλα καλούσε σε βοήθεια, σύμφωνα με το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Ταχυδρόμος».

Έδεσαν τον σκύλο με τριχιά για να τον απομακρύνουν


Ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ μόλις άκουσε τις φωνές του άτυχου ταχυδρομικού έτρεξε προς στον σκύλο, ο οποίος ξέφυγε όταν ο άνδρας άνοιξε για λίγο την αυλόπορτα του σπιτιού του για να βάλει μέσα το αυτοκίνητό του.

Ο υπάλληλος του ταχυδρομείου κατάφερε να γλιτώσει από τον σκύλο όταν γείτονες του ιδιοκτήτη -που είναι ιερέας- έδεσαν με τριχιά τον σκύλο από τον λαιμό κι άρχισαν να τον τραβούν για να τον απομακρύνουν.

Παρά τις προσπάθειές τους, ο σκύλος συνέχισε να επιτίθεται μέχρι που πνίγηκε και μόνο τότε άφησε από τα σαγόνια του τον άτυχο διανομέα.

Ο ταχυδρόμος έπειτα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Συνελήφθη ο ιερέας

Για το συμβάν, που δηλώθηκε ως εργατικό ατύχημα, επενέβησαν άμεσα αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου.

Έλαβαν κατάθεση από τον νοσηλευόμενο διανομέα και προχώρησαν στην άμεση σύλληψη του ιερέα ιδιοκτήτη του πίτμπουλ, ο οποίος οδηγείται σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ