ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 39χρονη - Το κίνητρο του συζύγου της

Καλαμάτα: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 39χρονη - Το κίνητρο του συζύγου της
ΙΝΤΙΜΕ/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 39χρονη που περιέλουσε ο σύζυγός της με βενζίνη και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά, στην Καλαμάτα.

Ο 45χρονος ζηλόφθων σύζυγός της αποπειράθηκε να την κάψει ζωντανή, μετά από καυγά που είχαν το βράδυ της Τετάρτης. Την ώρα του περιστατικού, τα δύο παιδιά του ζευγαριού, έλειπαν από το σπίτι.

Γείτονες του ζευγαριού αναφέρουν ότι από το διαμέρισμά τους ακούγονταν συνεχώς φωνές καθώς οι δυο τους φέρονται να καυγάδιζαν συχνά, σύμφωνα με το Star.

Το μοιραίο βράδυ, ωστόσο, τα ουρλιαχτά της γυναίκας θορύβησαν όλους τους γείτονες. Ήταν λίγο μετά τις 22:30 όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας δέχθηκε τηλεφώνημα για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στην αρχή της Ακρίτα.

Στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα. Η γυναίκα, σύμφωνα με το tharrosnews.gr, κατέβηκε μόνη της κάτω και έψαχνε το σκυλάκι της στον δρόμο. Ήταν σοκαρισμένη και τα εγκαύματά της ήταν εμφανή. Αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο την παρέλαβε και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι εγκαύματα στα χέρια είχε και ο σύζυγός της και ειδοποίησαν δεύτερο ασθενοφόρο, για να τον παραλάβει.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί και οι νοσηλευτές που παρέλαβαν για να φροντίσουν την 39χρονη διαπίστωσαν ότι τα ρούχα της μύριζαν βενζίνη και, τελικά τους αποκάλυψε ότι ο άντρας της, έπειτα από καυγά για προσωπικές διαφορές, την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, η οποία άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος του 45χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ