ΕΛΛΑΔΑ

Κουκάκι: Μήνυμα συμπαράστασης στον Δημήτρη Ινδαρέ και τους γιούς του που συνελήφθησαν

Κουκάκι: Μήνυμα συμπαράστασης στον Δημήτρη Ινδαρέ και τους γιούς του που συνελήφθησαν
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ

 Μήνυμα στήριξης στον σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, ο οποίος συνελήφθη, μαζί με τους δύο γιούς του, στην αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι, στέλνει η Ένωση Σκηνοθετών Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου (ΕΣΠΕΚ)

Σε ανάρτησή της στο Facebook η ΕΣΠΕΚ κάνει λόγο για «αδικαιολόγητη βία» από πλευράς αστυνομίας και σύλληψη ενός «εξαιρετικού συναδέλφου».

Η ανάρτηση:

«Παρακολουθούμε σοκαρισμένοι την αδικαιολόγητη και βίαιη σύλληψη του εξαιρετικού συναδέλφου μας και μέλους της ΕΣΠΕΚ Δημήτρη Ινδαρέ και της οικογένειας του. Θα επικοινωνήσουμε για τις όποιες εξελίξεις, προσμένοντας επίσημες ανακοινώσεις και εξηγήσεις».

Να σημειωθεί πως ο σκηνοθέτης και τα παιδιά του συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης, στην τριπλή επιχείρηση για την εκκένωση καταλήψεων στο Κουκάκι.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης και γιοι του 23 και 26 χρονών δηλώνουν, μέσω της υπεράσπισή τους, στο CNN Greece ότι δεν είχαν καμία σχέση με τους καταληψίες.

Καταγγέλλουν, επίσης, ότι κακοποιήθηκαν από τα ΜΑΤ.

Προτίθενται μάλιστα να κάνουν μήνυση στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη βία.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ