ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συμπλοκή σε καφετέρια με δύο τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Συμπλοκή σε καφετέρια με δύο τραυματίες
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επεισόδιο με δύο τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε καφετέρια στα Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης, μεταξύ μεταναστών που διαμένουν στη δομή φιλοξενίας και θαμώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΑΠΕ – ΜΠΕ και το thestival.gr, δυο μετανάστες, ιρακινής καταγωγής προκάλεσαν επεισόδιο, όταν ο ένας από αυτούς έσπασε μπουκάλι μπύρας και απείλησε παρέα νεαρών που διασκέδαζε στο μαγαζί.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως οι νεαροί θαμώνες του καταστήματος απάντησαν στην πρόκληση και έδιωξαν τους μετανάστες από το μαγαζί.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα οι δύο Ιρακινοί επέστρεψαν στην καφετέρια, κρατώντας ρόπαλα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή. Θαμώνες και περαστικοί ακινητοποίησαν τον έναν από τους δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου, έναν 28χρονο Ιρακινό. Ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ελαφρά ο ένας από τους τρεις θαμώνες, ο οποίος, όμως, δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τραυματισμένος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου ο 28χρονος Ιρακινός μετανάστης, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ