ΕΛΛΑΔΑ

«Ηφαιστίων»: Κάτω από το χιόνι «θάφτηκε» το χωριό Σέττα στην Εύβοια - Χωρίς ρεύμα όλη νύχτα

«Ηφαιστίων»: Κάτω από το χιόνι «θάφτηκε» το χωριό Σέττα στην Εύβοια - Χωρίς ρεύμα όλη νύχτα
Φωτογραφία αρχείου INTIME/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κάτω από το χιόνι «θάφτηκε» το χωριό Σέττα του δήμου Ερέτριας στην Εύβοια, μετά το πέρασμα του «Ηφαιστίωνα» από το νησί, ενώ οι κάτοικοι σε πολλές περιοχές παρέμειναν όλη τη νύχτα στο σκοτάδι, αφού διακόπηκε η ηλεκτροδότηση.

Η πυκνή χιονόπτωση συνεχιζόταν όλη τη νύχτα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, το χιόνι πλέον φθάνει το ένα μέτρο και εξακολουθεί να χιονίζει.

Χιόνι πολύ έπεσε, επίσης και προς τη Δίρφυ.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούσαν σε αντίξοες συνθήκες να αποκαταστήσουν τη βλάβη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το ρεύμα ευτυχώς, αποκαταστάθηκε στην Κάρυστο, όμως συνεχίζονται οι άνεμοι των 10 και 11 μποφόρ, με τους κατοίκους να παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Προβλήματα από τις συνεχείς βροχοπτώσεις αντιμετώπισε ο δήμος Ερέτριας, κυρίως στην πόλη της Ερέτριας όπου πλημμύρισαν δρόμοι.

Νέα απαγόρευση των βαρέων οχημάτων αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας στην εθνική οδό Χαλκίδας-Αιδηψού.

Την προσοχή τους στραμμένη στα ποτάμια έχουν οι αρμόδιοι της Περιφερειακής Ενότητας και του δήμου Χαλκιδέων. Κυρίως ανησυχούν για τον Λήλαντα Ποταμό, τον οποίο παρακολουθούν και φτιάχνουν συνεχώς αναχώματα για ν' ανακόψουν την μανιασμένη πορεία των νερών.

Ευτυχώς οι δρόμοι σε όλο το νησί της Εύβοιας είναι καθαροί από το χιόνι που έπεσε.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ