ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Τοπαλούδη: Ξέσπασε η μητέρα όταν είδε τους κατηγορούμενους

Δίκη Τοπαλούδη: Ξέσπασε η μητέρα όταν είδε τους κατηγορούμενους
ΙΝΤΙΜΕ/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στο εδώλιο κάθονται σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Η μητέρα της φοιτήτριας ξέσπασε, όταν αντίκρισε τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της κόρης της:

«Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή, καταστρέψατε τη ζωή μας και τη ζωή του παιδιού μου και εγώ πρέπει να σας βλέπω. Δολοφόνοι», φώναξε η μητέρα της 21χρονης.

Στη συνέχεια, βγήκε από την αίθουσα του δικαστηρίου για να ηρεμήσει.

Η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ξεκίνησε υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Στο εδώλιο αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες - ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και βιασμό - κάθονται ένας 21χρονος Ροδίτης και ένας 20χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι αμέσως μετά την κύρια ανάκριση για την υπόθεση είχαν κριθεί προφυλακιστέοι.

Στο δικαστήριο βρέθηκε και η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του Παύλου Φύσσα.

2813584


Πηγή: INTIME

Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας ζητούν από την πρώτη στιγμή απόδοση δικαιοσύνης χωρίς επιείκεια για τους δράστες της δολοφονίας της κόρης τους.

«Με το μαχαίρι στο λαιμό τη βιάσατε»

Λεκτική επίθεση στους δύο κατηγορουμένους για τη δολοφονία της κόρης του, εξαπέλυσε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη. Απευθυνόμενους προς τους κατηγορουμένους και με αφορμή την άρνησή τους για την κατηγορία του βιασμού, ο πατέρας είπε:

«Δεν ντρέπεστε λίγο για ποια συναίνεση μιλάτε; Με το μαχαίρι στο λαιμό τη βιάσατε... Το κορίτσι μας ήταν το "τυχερό", αν δεν ήταν η Ελένη θα ήταν κάποιο άλλο κορίτσι».

Νωρίτερα, μέσω του συνηγόρου του ο νεαρός Ροδίτης κατηγορούμενος, δήλωσε ότι αποδέχεται μόνο την απλή συνδρομή στη δολοφονία, ενώ ο συγκατηγορούμενος του αλβανικής καταγωγής, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών.

Λαμβάνοντας το λόγο ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε προκλητική την άρνηση των κατηγορουμένων. Ο κ. Κούγιας μίλησε για θηριωδία και στυγνό έγκλημα το οποίο, όπως είπε, τέλεσαν και οι δυο κατηγορούμενοι ώστε το θύμα να μην τους καταγγείλει για τον ομαδικό βιασμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ