Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στη λειτουργία κυβερνητικών ιστοσελίδων
Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη λειτουργία ελληνικών κυβερνητικών ιστοσελίδων καθώς και τα σάιτ της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.
Μεταξύ των ιστοσελίδων που παρουσίασαν πρόβλημα ήταν των υπουργείων Εσωτερικών, Εξωτερικών, Εμπορικής Ναυτιλίας, Οικονομικών καθώς και η ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού.
Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό για ποιο λόγο δεν υπήρχε πρόσβαση στους ιστότοπους.
Τα μηνύματα που φαίνονται σε όποιον προσπαθεί να μπει στις παραπάνω ιστοσελίδες ήταν τα εξής:


Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες, Τούρκοι χάκερ πραγματοποίησαν κυβερνοεπιθέσεις σε ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες.
Πιο συγκεκριμένα, προβλήματα προσβασιμότητας παρουσιάστηκαν στις ιστοσελίδες της Βουλής, του υπουργείου Εξωτερικών αλλά και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Προβλήματα, επίσης παρουσιάστηκαν και σε άλλους ιστότοπους, όπως του υπουργείου Οικονομικών αλλά και του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Την ευθύνη για τις επιθέσεις αυτές ανέλαβε η ομάδα Τούρκων χάκερ «Anka Neferler».
Θεσσαλονίκη: Συμπλοκή παιδιών 13 ετών - Ένα κορίτσι στο νοσοκομείο
15:39
Νότια Αφρική: Εκδηλώσεις και διαμαρτυρίες για τις εννέα νεκρές γυναίκες - Έρευνες για τις δολοφονίες
15:29
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 25 Σεπτεμβρίου
15:18
«Ναι είμαι έτοιμος να ξαναγίνω πρωθυπουργός» - Η συνέντευξη Τσίπρα στη Le Soir
15:09