ΕΛΛΑΔΑ

Εργατικό δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ: 34χρονος έπεσε με φορτηγό σε νταμάρι

Εργατικό δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ: 34χρονος έπεσε με φορτηγό σε νταμάρι
Φωτογραφία αρχείου ΝΙΚΟΣ ΑΞΕΛΗΣ/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ στην περιοχή Βύρα Σουρτζίου του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων με θύμα έναν 34χρονο οδηγό φορτηγού από τη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tvstar.gr, ο οδηγός του φορτηγού βρισκόταν στα νταμάρια για να ξεφορτώσει το υλικό που μετέφερε, όταν, άγνωστο πως, έχασε τον έλεγχο της νταλίκας, η οποία άρχισε να κυλά προς τα πίσω με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα 150 μέτρων.

Από τα συντρίμμια του οχήματος που έφερε πολλές τούμπες, ανασύρθηκε, δυστυχώς, νεκρός ο 34χρονος οδηγός που είναι από τη Δροσιά Χαλκίδας και πατέρας δύο παιδιών.

Στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα από το Κλιμάκιο των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Ψαχνών με επτά άνδρες και ένα όχημα της ΠΥ Χαλκίδας με τρεις άνδρες όπου και τον απεγκλώβισαν, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αστυνομία και ο δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς.

Σημειώνεται ότι σήμερα, Σάββατο, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ πραγματοποίησαν το πρωί συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για την εταιρεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ