ΕΛΛΑΔΑ

Έβγαλαν τα τρακτέρ στους δρόμους οι αγρότες - Στήνουν μπλόκα στη Λάρισα

Έβγαλαν τα τρακτέρ στους δρόμους οι αγρότες - Στήνουν μπλόκα στη Λάρισα
paidis.com

Περίπου 100 τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα έβγαλαν στους δρόμους της Λάρισας οι αγρότες μετά τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας προχωρώντας σε συμβολικό αποκλειστό του δρόμου Λάρισας – Κοζάνης, στο ύψος της εισόδου προς τον Τύρναβο. 

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Στέλιος Τσικριτσής, εκ μέρους του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου, σημείωσε ότι παραμένουν τα αιτήματα των αγροτών όπως έχουν αποτυπωθεί όλο το προηγούμενο διάστημα, ενώ τόνισε πως οι αγρότες διεκδικούν λύσεις από το αρμόδιο υπουργείο.

Αναφορικά με τους σχεδιασμούς των κινητοποιήσεων τους είπε ότι θα παραμείνουν στο σημείο του δρόμου και τις επόμενες ημέρες και πως σε καθημερινή βάση θα αποφασίζεται η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους.

Ειδικότερα για την περιοχή του Τυρνάβου το σημαντικό πρόβλημα που έχει προκύψει με την πώληση του χύμα τσίπουρου, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Σημειώνεται πως οι κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια των αποφάσεων που είχαν πάρει οι αγρότες που συμμετέχουν στους Αγροτικούς Συλλόγους του νομού Λάρισας την προηγούμενη εβδομάδα στην πανελλαδική τους σύσκεψη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ