Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί έξω από βιοτεχνία
Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη, λόγω πυροβολισμών έξω από κατάστημα χονδρικής πώλησης υποδημάτων και εσωρούχων.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thestival.gr, δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού σταμάτησαν έξω από το κατάστημα.
Ένας εκ των δύο επιβαινόντων, αυτούς άνοιξε πυρ προς την είσοδο της βιοτεχνίας.
Συγκεκριμένα, πυροβόλησε τέσσερις φορές την ώρα που στην επιχείρηση βρισκόταν οκτώ υπάλληλοι, οι περισσότεροι πακιστανικής καταγωγής καθώς και ο ιδιοκτήτης, ελληνικής καταγωγής.
Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ από τους πυροβολισμούς δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός.
Το επεισόδιο σημειώθηκε επί της οδού Μοναστηρίου και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και η ΟΠΚΕ. Oι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ερευνούν όλη τη γύρω περιοχή προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.
Όπως μεταδίδει το GRTimes.gr, τέσσερις κάλυκες εντοπίστηκαν έξω από το μαγαζί.
Κατώτατος μισθός: Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν αυξήσεις από την 1η Απριλίου
03:00
Διακοπές Πάσχα: Πότε θα κλείσουν τα σχολεία - Οι επόμενες αργίες του 2026
02:00
Ανοιχτή η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ για τους δικαιούχους του Voucher των 750 ευρώ - Πώς θα κάνετε αίτηση
01:00
Θερινή ώρα: Πότε γυρίζουμε μπροστά τους δείκτες του ρολογιού
00:30