ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό στη Μενάνδρου

Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό στη Μενάνδρου

Βίντεο - ντοκουμέντο από το σημείο της αιματηρής συμπλοκής στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και να τραυματιστεί ακόμη ένα, φέρνει στη δημοσιότητα το CNN Greece. 

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται πως είχε προκληθεί πανικός και άτομα που βρίσκονταν στο σημείο της συμπλοκής τρέχουν, κρατώντας στα χέρια τους ξύλα και άλλα αντικείμενα.

Όπως φαίνεται το περιστατικό σημειώθηκε για να κριθεί η κυριαρχία στη Μενάνδρου καθώς και ποια ομάδα θα έπαιρνε τα κρίσιμα πόστα για την πώληση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών στην περιοχή.

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας μετά από συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η περιοχή θύμισε… φαρ ουέστ, καθώς υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών. Ακόμη, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι εμπλεκόμενοι φέρεται να κρατούσαν και μαχαίρια.

Η πρώτη εκτίμηση των Αρχών σχετικά με το αιματηρό επεισόδιο είναι πως οι ομάδες που ενεπλάκησαν ήρθαν πλήρως προετοιμασμένες στο σημείο.

Τα αίτια της αιματηρής συμπλοκής στη Μενάνδρου και οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών

Ήταν οπλισμένες και – αδιαφορώντας για το ότι ήταν μόλις 12:00 το μεσημέρι – αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους, ανταλλάσσοντας πυροβολισμούς σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας.

Συμπλοκή στη Μενάνδρου: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας ενώ το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ανέλαβε την υπόθεση.

Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ